Personvernpolicy

Kjære kunde

Ditt personvern er viktig for Tomtekompaniet og vi tar vårt ansvar for sikkerheten til dine personopplysninger svært alvorlig.

Vi påtar oss å beskytte dine personopplysninger og praktisere åpenhet om de opplysningene vi innhenter om deg og hva vi gjør med dem.

For å gjenspeile de nyeste endringene i personvernlovgivningen har vi oppdatert Personvernpolicyen vår.

PERSONVERN

Tomtekompaniet AS (“vi”) respekterer ditt personvern og behandler personopplysninger som behandlingsansvarlig i samsvar med personopplysningsloven. Disse vilkårene gir deg informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Hvilke opplysninger vi behandler og hvordan vi bruker dem

Vi behandler besøksopplysninger. Dette er opplysninger som serveren genererer automatisk når noen besøker vårt nettsted. Dette omfatter typisk hvilke sider som er lastet ned, tidspunkt, hvilken side du kom fra, IP-adresse, type enhet (f.eks. iPhone), type nettleser og operativsystem. Besøksopplysninger brukes anonymisert, for det formål å drifte og videreutvikle nettsidene.

Dersom du fyller inn informasjon i registreringsskjemaer vil vi også behandle de opplysninger som du fyller inn i registreringsskjemaene. Disse opplysningene brukes til å administrere tjenestene. Din e-postadresse kan brukes til å sende deg reklame dersom du har samtykket til dette eller det for øvrig er tillatt etter norsk lov.

Vi behandler i tillegg dine henvendelser og tilbakemeldinger dersom du frivillig henvender deg til oss, eller gir tilbakemelding om våre nettsider. Du kan når som helst ta kontakt og be om å få slettet de opplysningene vi har lagret om deg.

Utlevering til tredjeparter

Opplysningene blir utlevert til vår leverandør Syse AS via Lars Svarthaug, som hoster våre nettsider.

Hvordan oppbevarer vi opplysningene?

Vi har implementert tekniske, fysiske og organisatoriske tiltak for å hindre at personlig data går tapt eller at uvedkommende får tilgang til lagrede data.

Besøksopplysninger slettes/anonymiseres løpende. Øvrige opplysninger, som for eksempel anmodninger om å få tilsendt informasjon, vi mottar fra deg slettes etter 12-18 mnd. Videre oppfølgende kommunikasjon  med Tomtekompaniet AS for eksempel via epost og telefonomfattes ikke av denne personvernerklæringen.

Lenker

tomtekompaniet.no inneholder lenker til nettsider som eies og drives av andre. Disse personvernvilkårene gjelder kun tomtekompaniet.no, og vi har ikke ansvar for hvordan dine personopplysninger behandles på eksterne sider.

Endringer

Vi vil publisere endringer i personvernerklæringen på nettsiden. Din fortsatte bruk av nettsiden betyr at du godtar de endrede personvernvilkår. Brukere av nettsiden bør sjekke personvernerklæringen regelmessig.

Cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler). Dette er datapakker som lagres på din enhet.

Våre cookies brukes for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger, samt til å gjennomføre anonymiserte undersøkelser om brukeratferd på nettsidene og registrere antall besøkende. Cookies kan også brukes til brukerrettet markedsføring i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vi bruker følgende cookies:

Sesjonsavhengige cookies brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg brukeren gjør.

Faste informasjonskapsler (cookies) bruker vi for at du skal slippe å endre noen faste innstillinger hver gang du besøker vårt nettsted (for eksempel språk). De fleste faste informasjonskaplser har en utløpsdato, og vil slettes automatisk etter en gitt periode.

3. parts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics).

Google Analytics

Informasjonskapslene fra Google Analytics gjør oss i stand til å se antall besøkende, kilder til trafikken, hvordan du bruker nettsiden vår, og kan benyttes til å vise personlig tilpassede annonser. Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Google Displaynettverket

Informasjonskapselen medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise personlig tilpassede annonser på en rekke nettsteder på Internett som er del av Google sitt innholdsnettverk basert på interesser og tidligere nettstedsbruk.

Informasjonskapsler kan slås av i nettleseren din. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere cookies/ informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at de ikke blir akseptert. Les mer om informasjonskapsler og loven som regulerer bruken av dem.

Spørsmål eller kommentarer

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på media@svarthaug.com.